Lyssna på sidan Lyssna

God man, förvaltare och förmyndare

Gemensam överförmyndarverksamhet på Höglandet

Kommunerna Aneby, Eksjö, Sävsjö, Nässjö och Vetlanda bildade den 1 januari 2019 en gemensam överförmyndarnämnd och ett gemensamt överförmyndarkansli. Det gemensamma överförmyndarkansliet hittar du på Storgatan 7 A i Vetlanda. Förändringen tryggar en fortsatt effektiv och rättssäker hantering av ärenden.

Med anledning av Corona-viruset tar överförmyndarverksamheten inte emot besök. Detta gäller tillsvidare. Detta gäller i samtliga samverkanskommuner; Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda.

Besök och tidsbokning på överförmyndarkansliet

Det kommer att vara möjligt att besöka lokalkontoren i Aneby, Eksjö, Sävsjö och Nässjö en dag i veckan. I Sävsjö har vi öppet på tisdagar, drop-in kl 10-12. För möte på annan tid krävs tidsbokning.

Genom att klicka på knappen "Till Höglandets överförmyndarverksamhet" kommer du till Vetlanda kommuns webbplats och den gemensamma informationen om överförmyndarverksamheten. Alla blanketter du behöver i ditt uppdrag som god man kan du finna på Vetlanda kommuns webbplats.

Till Höglandets överförmyndarverksamhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intresseanmälan för att bli god man

På Vetlanda kommuns webbplats kan du göra en intresseanmälan för att bli god man.

Intresseanmälan för att bli god man Länk till annan webbplats.


Kontakt

Överförmyndarexpedition

Storgan 7 A
Vetlanda
overformyndaren@vetlanda.se

Telefontid:

Måndag-torsdag klockan 9-12
0383-971 72

Besökstid:

Måndag-torsdag klockan 9-12 (och klockan 13-16 i mån av tid).

Besökstid i Sävsjö:

Tisdagar, drop in 10-12, övrig tid tidsbokning.


Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.