Lyssna på sidan Lyssna

Behöver du dölja att du läst det här? Knappen "Lämna sidan" tar dig snabbt till google.se.

Dölj ditt besök

Varje sida om våld i nära relationer är försedd med en panikknapp som snabbt tar dig bort från sidan om du är rädd att någon ska se vad du läser om. Men det finns även fler sätt att dölja ditt besök på vår webbplats.

Så fungerar knappen Lämna sidan

När du trycker på knappen kommer du till goggle.se. Om du därifrån klickar på bakåt-pilen för att backa kommer du till sidan för öppettider på Familjebadet, som är en av våra mest välbesökta sidor.

Knappen har även andra funktioner för att dölja ditt besök. I viss mån raderar den webbhistorik men vi kan inte garantera den funktionen eftersom det är beroende av vad du har för inställningar i din webbläsare. För att vara helt på den säkra sidan kan du därför kontrollera din webbhistorik och själv radera din historik.

Radera din webbhistorik

Alla webbsidor du besöker och all din aktivitet på nätet lagras i datorn. Det gör att någon annan som använder samma dator kan se vilka webbsidor du har varit på. Men genom att radera webbhistoriken kan du dölja spåren, så att det blir svårare att se att du har besökt den här sidan.

Surfa "in private"

Du kan också välja att öppna en ny flik i din webbläsare och surfa "in private" i det.

Läs mer på polisens hemsida, Så här döljer du ditt besök. Länk till annan webbplats.