Lyssna på sidan Lyssna

Boka eller besök våra anläggningar

Genom vår e-tjänst kan du boka flera av kommunens idrottshallar och anläggningar. På de här sidorna kan du läsa mer om dem och andra tillgängliga anläggningar för idrott- och fritidsaktiviteter.

Välkommen att besöka Sävsjö FritidsCenter, Familjebadet, ishallen med allmänhetens åkning eller någon av skolornas gymnastikhallar.

Kultur- och fritidsnämnden är ansvarig för de personuppgiftsbehandlingar som sker för bokning av aktiviteter, lokaler och anläggningar i Sävsjö kommun. Syftet med behandlingarna är att vi ska kunna administrera den frivilliga verksamheten som Sävsjö kommun erbjuder inom området för kultur- och fritid. Allmänheten ska kunna hyra kommunala lokaler och boka aktiviteter genom allmänintresset. Den rättsliga grunden för personuppgiftsbehandlingarna är allmänt intresse.

Vi behandlar dessa personuppgifter:

  • Namn,
  • Personnummer (inloggning sker med bank-ID),
  • Telefonnummer/mobilnummer,
  • Mejladress,
  • Adress

Personuppgifterna gallras efter två år om inte sökande återkommit. Personuppgifter överförs inte till tredje part eller till tredje land, utanför EU/EES.

Om du anser att Sävsjö kommun har behandlat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt eller om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0382-152 00 eller mejla kommun@savsjo.se.

Du har även rätt att lämna klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) som är tillsynsmyndighet. Läs mer på deras webbplats imy.se (Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.) Du har även rätt att få information om behandlingen, rätt att begära registerutdrag samt rätta felaktiga uppgifter.

Nyheter

Två Aleholmskyttar till OS

2024-07-17 | 08:08

Snart startar de Olympiska sommarspelen i Paris 2024. Då reser inte mindre än två Sävsjöbor och före detta Aleholmselever till...

Fler skyltar för mer surr

2024-07-16 | 15:03

Nu går det återigen att beställa skyltar med texten "mer surr i Sävsjö kommun", för den som vill låta gräsmattan blomma och öka...

Ny upphandlingschef i Sävjö kommun

2024-07-01 | 07:57

Från och med 1 juni har kommunens upphandlingsavdelning en ny chef. Det är Thomas Dalsmyr, som jobbat på avdelningen i fyra och...