Lyssna på sidan Lyssna

Tällevad 3

Här skapar vi Sävsjös nyaste bostadsområde med 12 villatomter. Här kan du forma ditt drömboende med närhet till både stad och natur.

Flygbild föreställande nytt bostadsområde, Tällevad III i Sävsjö

Sävsjös nyaste bostadstomter

Precis i utkanten av Sävsjö tätort finns 12 nya tomter för dig som vill bo centralt, men ändå ha naturen nära. Vi har markberett tomterna på sådant sätt att de är avjämnade och ansluter i höjd till gatorna.

Tomterna

Tomterna inom området är stora och har flexibla byggrätter samt säljs markberedda. Läs mer om tomterna i vår informationsbroschyr här Pdf, 9.3 MB, öppnas i nytt fönster. och i gestaltningsprogrammet för Tällevad 3 här Pdf, 2.4 MB, öppnas i nytt fönster..

Om en tomt är grönmarkerad i kartan nedan, efter detta datum, är den helt ledig och du kan boka den direkt. Om en tomt är gul finns det ett anmält intresse för den. Är du intresserad av en gulmarkerad tomt kan du ändå anmäla ditt intresse. Som intressent har du två veckor på dig att boka tomten, därefter går turen vidare till nästa intresserade person i kön.

Inom området finns totalt 18 tomter. Kvarteret Stoppbocken och östra delen av kvarteret Bangården hålls reserverade för byggaktörer som vill bygga gruppbyggda mindre bostäder eller flerbostadshus. Här Öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om markanvisningen av de reserverade tomterna. I kartan nedan redovisas dessa tomter såsom bokade.

Tällevad 3

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Läs mer om hur det går till att köpa en tomt i Sävsjö här. Öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Mark- och exploateringsstrateg

Peter Ringberg
0382-154 12