Lyssna på sidan Lyssna
Vy från balkongen över stora bassängen och rutschkanan.

Familjebadet

Badet öppnar upp stegvis under hösten. Läs mer på sidan om våra öppettider. Tider för simkurser och gruppträning hittar du under respektive sida.

Kontakt

Familjebadet

Hägnevägen
576 80 Sävsjö
familjebadet@savsjo.se

Telefon

0382-153 01

Stegvis öppning hösten 2021

De olika verksamheterna kommer starta upp vecka för vecka. För att vi inte ska skapa trängsel krävs platsbokning för flera av aktiviteterna, även bad för allmänheten.

 • Från vecka 37: simning, äventyrsbad och bad för allmänheten. Bokning krävs och öppnar 9 september.
 • Från vecka 38: uppstart för övriga aktiviteter.

För mer information om våra öppettider, gå till sidan Öppettider.

Nyheter

 • Uppleva och göra
  Nu är det dags att nominera någon eller några som du tycker ska få årets kulturpris! Kultur- och fritidsnämnden delar årligen ut kulturpriset för förtjänstfulla insatser inom kulturområdet. 
 • Uppleva och göra
  Kulturhuset Spira i Jönköping bjuder på operakalas på Stora torget i Sävsjö den 1 september. Kom och va med mellan klockan 16.00 till 18.00! Vi bjuder på glass, quizz och expertens bästa operatips.
 • Uppleva och göra
  Ni som förening har möjlighet att ansöka om extra coronastöd för de aktiviteter eller förändringar som ni genomför eller genomfört under pandemin.
 • Uppleva och göra
  På grund av sjukdom håller stadsbiblioteket i Sävsjö stängt under fredagen.
Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.