Lyssna på sidan Lyssna

På gång

På gång

 

Musikcaféserien - Drömliv med Sporsén

Kerstin Jansson och Spiras Artist in residence på turné. Följ med på en hisnande resa in i drömmarnas värld. Sopranen Julia Sporsén tar oss dit med hjälp av svenska, tyska, franska och engelska sånger. För kompositionerna står Sibelius, Rangström, Strauss, Duparc och Weill.

Vi drömmer oss genom livet. Vi drömmer om kärlek och döden, om livet såsom vi önskar att det vore, eller som vi fruktar att det skulle kunna bli. Vi drömmer om en värld som inte finns eller som vi hoppas en gång ska bli till verklighet. Vi drömmer märkliga, abstrakta drömmar eller högst vardagliga. Vi drömmer på dagen och natten, om andra världar och om vår högst verkliga värld.

I denna konsert får vi följa en person genom dennes drömmar. Genom kärlek, lycka och sorg och genom fantastiska inre och yttre rum. För sången står Julia Sporsén, aktuell som Artist in residence under Röstsäsongen 21/22 i Kulturhuset Spiras klassiska serie. Vid pianot: Kerstin Jansson.

Kulturhuset Sävsjö, torsdagen den 11 november kl. 19.00.

Biljett 150 kronor, studerande 50 kronor, barn under 12 år samt Musikskolans elever gratis i mån av lediga platser. Servering.

Biljettsläpp torsdagen den 28 oktober.

Julia Sporsén

Julia Sporsén. Foto:Tilo Stingel

Kerstin Jansson

Kerstin Jansson. Foto: Lars Kroon

Utförsäljning av böcker och tidskrifter

Biblioteket säljer utgallrade böcker och tidskrifter.

Start lördagen den 9 oktober klockan 10.00.

Försäljningen pågår under ordinarie öppettider fram till den 23 oktober.

Kostnad: 3 kronor per bok och 1 krona per tidskrift eller fyll en kasse för 20 kronor.

Välkomna.


Bokryggar


 


 

Digital första hjälpen

Välkommen hit om du har frågor som rör enkla digitala frågor, såsom hur du använder olika appar, e-tjänster och liknande eller om du vill ha hjälp med hur du hanterar din telefon/surfplatta/dator.

Onsdagar mellan kl 10.00-12.00 är det drop-in till Digitala första hjälpen.
Max 20 min / besökare.

Vill du veta mer, kontakta biblioteket

Mejl biblioteket@savsjo.se
Eller ring på telefon 0382-154 00

Välkommen!

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.