Lyssna på sidan Lyssna

Sociala medier

Du kan följa Sävsjö kommun på de sociala mediaplafformarna Facebook och Instagram. Vi publicerar nyheter, information och glimtar från kommunens olika verksamhetsområden.

Följ oss på sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier. Du behöver ha ett eget konto för att göra det.

Facebook: facebook.com/savsjokommun

Gå till facebook.com/savsjokommun Länk till annan webbplats.

Instagram: @savsjokommun

Sök efter @savsjokommun och klicka på "följ".

Facebook: facebook.se/savsjokommun

Facebook är ett verktyg för socialt nätverk. Med facebook når vi nya målgrupper med nyheter och aktiviteter. Medlemmarna har möjlighet att kommentera och sprida informationen vidare.

Instagram: @savsjokommun

Sävsjö kommun har ett instagramkonto där vi i första hand sprider bilder och information från olika miljöer inom kommunen.

Twitter

Twitter är en form av bloggning. Jämfört med traditionell blogg är dock innehållet avsevärt mindre omfångsrikt. Innehållet kan till exempel bestå enbart av en kort mening, en webbadress eller en bild. En annan benämning av Tvitter är just därför microblogg.

Sävsjö kommun har inget eget Twitterkonto, men du är välkommen att följa vårt kommunalråd Stefan Gustafsson @stgson och utvecklingschef Kristin Nilsdotter Isaksson @knilsdotter.

YouTube

På YouTube samlas många av de filmer som Sävsjö kommun producerar.

Se filmklippen på Savsjokommun Länk till annan webbplats.

Sävsjöappen

Sävsjö kommun förmedlar information och nyheter från vår verksamhet i Sävsjöappen.
Du hittar appen i din vanliga appbutik i din telefon eller surfplatta.


Inga bilder eller namn på personer

Du kanske undrar varför vi inte längre har bilder med ansikten eller varför vi inte skriver ut hela namnet på personer? Enligt dataskyddsförordningen och domar som tolkar denna, får vi inte visa några personuppgifter på våra sociala medier, eftersom uppgifterna lagras utanför EU. Inom EU ska alla länder följa dataskyddsförordningen, men samma skydd mot personuppgifter kan inte garanteras i länder utanför EU. Detta innebär att vi inte längre kan publicera ett helt namn eller visa bilder på personer som kan identifieras. Personuppgifter kan också vara adresser, personnummer, registreringsskyltar på bilar, ljud där röster hörs och kan identifieras med mera.

På den här webbplatsen – savsjo.se – finns inte samma begränsning eftersom personuppgifterna lagras inom EU. Här kan vi visa bilder med identifierbara personer om dessa har gett sitt samtycke.

Kontakt

Kommunikationsavdelningen

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Kommunikationschef

Pierre Klasson
0382-151 03

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.