Jobba hos oss

Sök jobb hos oss idag!

Sävsjö kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 1 200 tillsvidareanställda inom vitt skilda yrkesområden, såsom lärare, ekonom, badmästare, socialsekreterare, vårdare, parkarbetare och sjuksköterska. Hos oss finns över 80 olika yrken att välja på, fördelade på fem olika förvaltningar: barn- och utbildningsförvaltningen, serviceförvaltningen, socialförvaltningen, myndighetsförvaltningen och kommunledningskontoret. Dessutom finns ett kansli och fem avdelningar med ansvar för personal, ekonomi, kommunikation och utveckling, alla med sina unika behov av kvalificerad kompetens.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan använder vi oss av rekryteringsverktyget Visma recruit. 

Lediga jobb


Besök offentligajobb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterof of


Sommarjobb för unga


Berätta att du finns - lämna en spontanansökan

Du är alltid välkommen att lämna en spontanansökan till oss, även om vi inte annonserar efter det yrket du söker just nu. Spontanansökan lämnar du via länken nedan där du får fylla i personuppgifter, arbetslivserfarenhet och utbildnings­bakgrund. Utifrån uppgifterna du fyller i kan vi matcha eventuella framtida behov med just din kompetens.

Just nu har vi särskilt stora behov av utbildade lärare med legitmation, från förskola upp till gymnasienivå. Vi har även behov av legitimerade sjuksköterskor, undersköterskor, socionomer och miljö- och hälsoskyddsinspektörer.

Ständiga behov på bemanningsenheten

Ett vikariat hos vår bemanningsenhet är ett bra sätt att börja arbeta inom kommunen. Vi söker söker korttidsvikarier inom framförallt vård och omsorg, förskola, barnomsorg, kost och lokalvård.

Lämna en spontanansökan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Personalavdelning
Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Personalchef
Åke Blomqvist
0382-152 09Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.