Lyssna på sidan Lyssna
Johanna Mattsson framför anslagstavlan i Perennparken.

Ny ljudguide i stället för samlingar i Sävsjös Trädgård

Publicerad:

Den 22 maj uppmärksammas Biologiska mångfaldens dag. Vanligtvis innebär detta firande i Sävsjös Trädgård med föreläsningar och samlingar. Men coronapandemin gör att firandet i år får ske annorlunda. I stället kan du nu själv lyssna på en ljudguide och gå runt i Sävsjö kommuns parker och planteringar.

Det är Johanna Mattsson på Sävsjö kommuns parkenhet som står för guidningen, även i dessa ljudfiler. Du hittar dem via savsjo.se/sävsjösträdgård eller via visitsavsjo.se.

I dagsläget innehåller ljudguiden information i form av ljudfiler till vandring i Perennparken, Kronan och centrum.
– Om detta blir populärt hoppas vi kunna utöka, säger Johanna Mattsson.

Gå direkt till ljudguiden

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.