Lyssna på sidan Lyssna

Socialförvaltningens entré flyttas tillfälligt

Publicerad:

Socialförvaltningens reception på Villagatan 10-12 i Sävsjö byggs om med start onsdagen den 7 augusti. Arbetet kommer att pågå under hösten och har som mål att förbättra tillgängligheten för besökarna.

Under renoveringstiden kommer den nuvarande entrén vara stängd. Besökare hänvisas istället till vårdcentralens huvudentré där skyltning finns till socialförvaltningens tillfälliga reception. Socialförvaltningens brevlåda flyttas också till vårdcentralens huvudentré med tydlig märkning.

Vi hoppas att alla har överseende med att det under byggtiden kan förekomma olägenheter i form av höga ljud med mera.

Vid frågor kontakta:
Camilla Eknäs Johansson, administratör på socialförvaltningen, 0382-154 60

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.