Lyssna på sidan Lyssna

Sävsjös Trädgård

Sävsjö kommun har utvecklat en tradition som trädgårdskommun och i dag är Sävsjös Trädgård ett begrepp som är känt bland trädgårdsentusiaster i hela Sverige.

Sävsjös Trädgård sköts av parkenheten vid Sävsjö kommun. De förvaltar även lekplatser, grönytor och naturmark, sätter ut blomurnor och mycket annat.

Följ oss gärna på instagram, där Sävsjös Trädgård ofta delar bilder på arbetet. Sök efter @savsjokommun.

Nyheter

 • Pressmeddelande
  Riksidrottsgymnasium för Enduro och motorcross, återvinningsstationer, kollektivtrafik och ombyggnad av "Röda Längan". Det var några av rubrikerna på kommunstryrelsens sammanträde den 22 september.
 • Uppleva och göra
  Invigningen av Familjebadet genomfördes 24 september 1990. Sävsjö kommun hade också utsetts till årets kommun detta år. Dåvarande bostads- och idrottsminister Ulf Lönnqvist invigde och det var även en...
 • Pressmeddelande
  PRESSMEDDELANDE: En bra utveckling av ekonomin för innevarande år och ett nytt statligt tillskott för kommande år ger Sävsjö kommun ett bra läge. Det konstaterade kommunstyrelsen i Sävsjö vid sitt sam...
 • Pressmeddelande
  PRESSMEDDELANDE: Sävsjö kommuns barn- och utbildningschef, Stefan Claesson, har idag aviserat att han lämnar sin tjänst från och med den 1 mars 2021.

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.