Lyssna på sidan Lyssna

Sävsjös Trädgård

Sävsjö kommun har utvecklat en tradition som trädgårdskommun och i dag är Sävsjös Trädgård ett begrepp som är känt bland trädgårdsentusiaster i hela Sverige.

Sävsjös Trädgård sköts av parkenheten vid Sävsjö kommun. De förvaltar även lekplatser, grönytor och naturmark, sätter ut blomurnor och mycket annat.

Följ oss gärna på instagram, där Sävsjös Trädgård ofta delar bilder på arbetet. Sök efter @savsjokommun.

Nyheter

 • Pressmeddelande
  Under sommaren kommer antikvarier att fotografera hus och byggnader i kommunens tätorter för att göra en inventering av kulturmiljö och bebyggelse.
 • Pressmeddelande
  Ett förslag till budget har presenterats av kommunstyrelsen. I den finns bland annat investeringar och satsningar för barn och unga. Men det blir också mer medel till äldreomsorgen.
 • Pressmeddelande
  Enligt miljöbalken är alla kommuner skyldiga att ta fram en avfallsplan. Sävsjö kommun kommer i samarbete med flera andra kommuner, inom det nya förbundet Kretslopp sydost, ta fram en sådan avfallspla...
 • Uppleva och göra
  Pizza och filmkväll, padel, häng på campingen och teaterläger. Det är bara några av alla de aktiviteter du som är ung kan hitta på i Sävsjö kommun i sommar. Se hela programmet på visitsavsjo.se och si...

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.