Lyssna på sidan Lyssna
Barfota fötter på brygga vid sjö.

Aktiviteter på sommarlovet

Aktiviteter på sommarlovet

Här har vi samlat massor av roliga aktiviteter för sig som har sommarlov. Klicka in på den aktivitet du är intressrad av och läs mer. Flera av grejerna händer mer än en gång så missar du en gång kanske du kan hänga på nästa!

Sommarnumret

Vill du veta mer om vad som är på gång? Har du inget att göra eller bara behöver någon att prata med? Ring sommarnumret!

079-060 95 42

/Sävsjö kommuns kultur och fritid, skola, social, Mejjan och föreningar.

Prylbanken

 • I sommar har du som är mellan 6–20 år möjlighet att låna hem fritidsutrustning gratis i några veckor. Bra va? Vi har bara ett begränsat antal av varje så boka i tid det du vill låna.
  Det vi lånar ut är:
  - Skateboard med skyddsutrustning
  - Kick bike med skyddsutrustning
  - Pickleball
  - Spikeball
  - Enbart skyddsutrustning till skateboard eller kick-bike
  - Fiskeutrustning

Så lånar du utrustning

På prylbanken kan du låna olika fritidsutrustningar helt gratis. Vad som finns i sortimentet kan skilja sig från gång till gång beroende på vad vi får in. Utrustningen kan vara både begagnad och ny, oftast i väldigt bra skick. Utrustningen lånas ut i befintligt skick och låntagaren ansvarar själv för att se till att den fungerar som den skall. Prylbanken går regelbundet igenom utrustningen men kan aldrig garantera full
funktionalitet. Utlåning sker alltså på egen risk. Lånetiden är i vanliga fall 14 dagar men under sommaren 2020 är lånetiden lite längre.
För att låna kontaktar du Sävsjö fritidsgård med din bokningsfråga.
Mejla till hanna.leandersson@savsjo.se. I mejlet kan du även ställa frågor kring prylbanken.
När du lånar fyller du i namn och telefonnummer på en överenskommelse där du samtidigt godkänner allmänna villkor vid lån på prylbanken. Observera att om du är under 18 år är det din vårdnadshavare som måste godkänna att du lånar genom att skriva under på samma överenskommelse som du. Du kan välja mellan att låna under veckorna 24–28 eller 29–33.

Det finns inga artiklar att visa

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.