Digital tipspromenad. Ta med din mobil och ha kul!

Publicerad: 16 maj, 2019 kl 08:00

Nu lanserar vi Sävsjö kommuns första digitala tipspromenad. Det är en slinga på 2.5 kilkometer i centrala Sävsjö. Tipspromenaden går genom Sävsjö trädgårds parker och planteringar med start utanför biblioteket. Frågorna förnyas varje söndag!

Det du behöver göra är att ladda ner appen ”Xrundan” från App store eller Google play.

Därefter är det fritt fram att börja. Med hjälp av kartan i appen ser du hur rundan går.

Genomförd tipspromenad ger dig möjlighet att vinna enklare priser, men det bästa är att du får motion på köpet, allt helt gratis!!

Länk till xrundan:

www.xrundan.com/sävsjö-kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samarbete med Sävsjö kommun, Savman, Familjebadet, Sävsjös trädgård och Internetstiftelsen.

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.