Lediga tomter

Lediga tomter

Det finns byggklara tomter på flera platser i kommunen. Använd gärna den inbäddade kartan längst ner på sidan för att se läge, storlek och pris.

Priset för tomtmark sätts i enlighet efter en prismodell för bostäder, som är fastslagen av kommunfullmäktige, och är lite olika beroende på var du önskar din tomt.

 • Utöver tomtkostnad tillkommer kostnader för anslutningsavgifter såsom till exempel el, bredband, vatten och avlopp. Anslutningsavgifternas storlek återfinns i vissa fall i respektive tomtbroschyr (pdf) nedan.
 • Avstyckningskostnaden ingår i de prisexempel som finns under respektive ort.

Är du intresserad av mer information om tillgänglig tomtmark, kontakta då oss på samhällsbyggnadsenheten. I länkarna nedan finns de olika områdena närmare presenterade.

Lediga tomter i Sävsjö

 • EksjöhovgårdsängenPDF
  VallsjöbadenPDF
  De tre tomter som är lokaliserade till gamla fotbollsplanen i Vallsjöbaden är undantagna försäljning minst fram till och med sommaren 2019, eventuellt längre.
 • Tällevad II i nordvästra delen av Sävsjö tätort.
  Kommunen har under våren 2019 utvecklat det nya området och bland annat byggt lokalgata och anlagt el, bredband, vatten och avlopp. Under tidig sommar kommer arbetet fortsätta med att omkringliggande naturområde utvecklas med en näridrottsplats för lek och "häng". Fastighetsbildning pågår och kommer att generera åtta bostadstomter på mellan 1000 och 1700 kvadratmeter, alla med centralt läge och endast knappa 700 meter till handel, service och buss- och järnvägsstation. Beräknad start av tomtförsäljning är hösten 2019.

Lediga tomter i Vrigstad

Lediga tomter i Stockaryd

Lediga tomter i Rörvik

 • Inga tillgängliga i nuläget

Industrimark och lediga lokaler i kommunen

I varierad omfattning finns det i samtliga tätorter detaljplanelagda områden för industriändamål.
Kontakta samhällsbyggnadsenheten för mer information.

AB Sävsjö Industribyggnader är ett bolag som är helägt av Sävsjö kommun. Bolagets uppdrag är att bygga och hyra ut lokaler för industri, hantverk, tjänsteföretag och försäljning.

Lediga lokaler i Sävsjö kommun finns på Objektvision.

 

Kartan går att zooma och panorera över hela kommunen. Var tomtmark finns är markerade med en röd prick. Efter inzoomning syns respektive tomt. Röda är sålda och gröna lediga. Klicka på en tomt för mer info.

Kontakt

Samhällsbyggnadnadsenheten
Odengatan 55
576 31 Sävsjö
sambygg@savsjo.se

Planstrateg
Karolina Rellme
0382-154 13

Mark- och exploateringsstrateg
Åsa Elmersson
0382-154 12Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.