Lyssna på sidan Lyssna

Starta och driva företag

Läs mer om:

Starta och driva företag

Grunden för ett gott liv är ett kreativt och väl fungerande näringsliv. Utan företag och finurliga entreprenörer står sig Sävsjö ganska slätt. Därför arbetar Sävsjö Kommun aktivt tillsammans med andra aktörer för ett starkt företagsklimat där idéer och entreprenörer kan utvecklas och växa. Nedan kan du läsa mer om var du kan få hjälp med ditt företagande, vare sig du vill starta företag, etablera din verksamhet i vår kommun eller utveckla ditt befintliga företag.

Starta

Har du en affärside du vill utveckla och förverkliga en dröm om ett eget företag? Vi kan hjälpa dig med råd och tips om vad du som blivande företagare behöver veta innan du startar upp ditt företag. Vi kan även hjälpa dig med en affärsplan och tillgång till nätverk och experter inom olika områden. Så om du har frågor gällande nyföretagande eller bara vill bolla idéer är du välkommen att vända dig till Sävsjö kommuns näringslivsutvecklare.

Kontakta vår näringslivsstrateg
Patrick Blomström
0382-152 15
Besöksadress: Odengatan 55, Sävsjö.


Etablera

AB Sävsjö Industribyggnader är ett av Sävsjö kommun helägda bolag med uppgift att bygga och hyra ut lokaler för industri, hantverk och försäljning. AB Sävsjö Industribyggnader har också till uppgift att tillhandahålla lokaler för tjänsteföretag.

Du är välkommen att vända dig till oss om ditt företag söker nya lokaler eller vill veta mer om att etablera sig i Sävsjö kommun. Mer om oss och våra lokaler finner du på www.industribyggnader.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta VD
Urban Blücher
0382-152 42
Besöksadress: Köpmangatan 4, Sävsjö

Utveckla

Sävsjö Näringslivs AB - ditt resursnät.

Vi arbetar för dig som driver företag i Sävsjö kommun och är övertygade om att ett livskraftigt näringsliv är ett framtida livsvillkor för dig och samhällsservicens utveckling i vår kommun.
Vårt uppdrag är att verka för en positiv utveckling för näringslivet i Sävsjö kommun med inriktning på befintliga företag och samverkan skola-näringsliv.

Företagsbesök, lunchmöten, nätverkande och utbildningar är några av våra aktiviteter.
Ett gott samarbete med såväl lokala som regionala aktörer värnar vi om, liksom det goda samarbetet med lokala banker och revisionsbyråer.

Du som företagare är vår viktigaste samtalspartner och vi ser fram emot att möta din företagarvardag. Läs mer på vår webbplats www.snab.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välkommen till ett givande samarbete.

Kontakta VD:
Helena Gill
0382-57 72 01
Besöksadress: Odengatan 55, Sävsjö.

Länkar

Kontakt

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.